POLITIKA PRIVATNOSTI

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Prilikom pristupa i korišćenja našeg veb-sajta korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio uslove i sadržaj istih te da će takođe poštovati sve relevantne zakone i važeća pravila. U suprotnom Vas molimo da ne koristite naš veb-sajt. Cjelokupan sadržaj ovog sajta služi isključivo u opšte informativne svrhe, a za sve detaljnije informacije i/ili pitanja možete nam se obratiti putem imejla: sales@teutaresidences.me.

Sve informacije koje se nalaze na ovom veb-sajtu obezbijedila je kompanija BRIV Construction i/ili povezana društva koja pružaju usluge odmaralištu Mövenpick Hotel & Residences Teuta Kotor Bay; nastojimo da osiguramo najbolji kvalitet i najnovije informacije svima koji su zainteresovani za posjetu ovom sajtu, međutim ne možemo dati bilo kakve potvrde ili garancije, bilo eksplicitne ili implicitne, u vezi potpunosti, tačnosti, pouzdanosti, prikladnosti, ili dostupnosti veb-sajta ili informacija, proizvoda, usluga, ili povezanih grafika sadržanih na sajtu za bilo koju svrhu.

Ne snosimo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu, čak ni u slučaju nastanka indirektne ili posljedične štete ili gubitka usljed gubitka podataka, ili dobiti direktno ili indirektno vezane za korišćenje našeg sajta od strane bilo kod od naših posjetilaca. Ne preuzimamo odgovornost u slučaju privremene nedostupnosti sajta zbog tehničkih problema van naše kontrole, ili usljed više sile. Sve informacije sadržane na ovom veb-sajtu podložne su promjenama bez prethodne najave, ili obavještenja.

Ova prezentacija pripremljena je isključivo kako bi klijenti imali opšti pregled prednosti posjedovanja nekretnine u ekskluzivnom odmaralištu Mövenpick Residences Teuta Kotor Bay; služi samo u marketinške svrhe i treba je čitati zajedno s kupoprodajnim ugovorom i ključnim ugovornim podacima za kupovinu stambenih jedinica u Mövenpick Residences Teuta Kotor Bay. Kupac se ne smije oslanjati na informacije date u ovoj prezentaciji i mora se upoznati sa ugovornim dokumentima jer oni uključuju važne dodatne informacije i podatke u vezi sadržaja ove prezentacije. Ukoliko postoje nedosljednosti i/ili razlike između ugovornih dokumenata i ove prezentacije, mjerodavni su ugovorni dokumenti. Investitor zadržava prava izmjena i dopuna podataka iz ove prezentacije.

Mövenpick Residences Teuta Kotor Bay ("Stambeni projekat") nije u vlasništvu, niti je izgrađen ili prodat od strane ugostiteljske kompanije Accor S.A. ili podružnica iste. Briv Construction D.O.O. ("Imalac licence") ima nezavisno vlasništvo i upravu, te je isključivo odgovoran za vlasništvo, izgradnju i upravljanje Stambenog projekta. Imalac licence koristi brend Mövenpick i određene zaštitne znakove u skladu s ograničenom, neisključivom, neprenosivom licencom, bez mogućnosti podlicenciranja izdatu od strane Accor Services Poland Sp. z o.o. (podružnica Accor S.A.).

Licenca se pod određenim okolnostima može raskinuti ili opozvati u skladu sa uslovima iste, u kom slučaju niti pojedinačne stambene jedinice ("Rezidencije") niti bilo koji dio Stambenog projekta neće biti prepoznati kao projekat brenda Mövenpick, niti će imati bilo kakva prava na korišćenje Mövenpick zaštitnih znakova. Ni Accor Services Poland Sp. z o.o. niti Accor S.A. ne daju nikakve potvrde ili garancije u vezi rezidencija ili Stambenog projekta i ne snose odgovornost za marketinške prakse, oglašavanje i prodajna predstavništva imaoca licence, uključujući veb-stranicu(e) za prikaz Rezidencija ili Stambenog projekta.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Onlajn-politiku zaštite privatnosti utvrdili smo u odnosu na Vaše lične podatke, a za više detalja pogledajte informacije u nastavku. Sve vrijeme čuvamo povjerljivost podataka koje nam dostavite, te ih nikada nećemo otkrivati trećim stranama koje nisu povezane s Mövenpick Hotel & Residences Teuta Kotor Bay.

PRIKUPLJANJE I UPOTREBA INFORMACIJA

Ne postoje ograničenja prilikom pristupa našem veb-sajtu i možete ga pretraživati anonimno. Naša kompanija i/ili povezana društva prikupljaće Vaše lične podatke samo kada naručite naše proizvode, ili usluge, ili kada se dobrovoljno prijavite za članstvo ili bilten. Sve informacije koje prikupimo od Vas nećemo prodavati, iznajmljivati, ili dijeliti s trećim stranama. To se ne odnosi na potrebu dijeljenja Vaših podataka s našim povezanim društvima kako bismo Vam pružili tražene usluge ili obezbijedili kupljene proizvode.

PRIJAVA NA BILTEN

Kada postanete registrovani korisnik našeg sajta tako što ćete se sami prijaviti, povremeno možete dobiti elektronski bilten koji se dostavlja putem imejla, uz vijesti, promocije, informacije o uslugama i novim proizvodima, itd. Možete jednostavno otkazati prijavu na naš bilten tako što ćete nas obavijestiti o tome imejlom ili telefonom.

POVEZIVANJE NA DRUGE VEB-SAJTOVE

Preko našeg sajta omogućen je pristup drugim veb-sajtovima koji nisu pod našom kontrolom. Kao što je pomenuto, nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih sajtova, a linkovi koje ćete naći nisu povezani s bilo kakvom preporukom ili odobrenjem, te je korisnik u potpunosti odgovoran za sve konekcije i dalje korišćenje tih linkova i sadržaj istih.

KOLAČIĆI

Naš veb-sajt koristi "kolačiće". "Kolačić" je mala tekstualna datoteka koja nam omogućava da prepoznamo Vaš pretraživač kako bi Vam pružili sadržaj i ponude prilagođene Vašim interesima, ili omogućili pristup ograničenim područjima. Čuva se na disku Vašeg računara radi lakšeg pristupa u budućnosti. Kolačići ne sadrže lične podatke.

IP ADRESA

Prilikom posjete našem veb-sajtu, identifikuje se Vaša adresa Internet protokola („IP”) što je obično vezano uz mjesto sa kog pristupate Internetu, kao što je Vaš Internet provajder, Vaša kompanija, ili bilo koje drugo mjesto odakle pristupate našem veb-sajtu. Ukoliko dobijemo Vašu IP adresu, možemo je koristiti kao pomoć prilikom utvrđivnja problema sa našim serverom, prikupljanja opštih demografskih podataka i administracije našeg veb-sajta.

OBAVEZE I POSTUPANJE

Prilikom korišćenja našeg veb-sajta, prijave na naš elekronski bilten i/ili registracije na našem sajtu prihvatate, takođe, da date tačne, najnovije i potpune informacije. Takođe bi trebali održavati sigurnost svake lozinke i identifikacije te prihvatiti sve rizike neovlašćenog pristupa informacijama i podacima o registraciji, te ste isključivo odgovorni za korišćenje odgovarajuće opreme prilikom pristupa našem veb-sajtu. Prilikom posjete našem sajtu korisnik izričito prihvata pravila i uslove korišćenja navedene u ovoj Izjavi o odricanju od odgovornosti.